Beroemdheden die dingen in hun testament achterlieten voor hun honden

Introductie

In dit artikel gaan we het hebben over beroemdheden die bepaalde bezittingen hebben nagelaten aan hun geliefde huisdieren in hun testament. Het is fascinerend om te zien hoe sommige beroemdheden hun harige vrienden zo belangrijk vonden dat ze ervoor zorgden dat ze goed verzorgd achterbleven na hun overlijden. In dit artikel zullen we enkele van deze beroemdheden bespreken en ontdekken wat ze precies hebben nagelaten aan hun trouwe metgezellen.

Beroemdheden die dingen nalieten aan hun honden

Het is algemeen bekend dat veel beroemdheden enorme fortuinen vergaren gedurende hun leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat sommigen van hen besluiten om een deel van hun rijkdom achter te laten aan hun huisdieren. Hier zijn enkele voorbeelden van beroemdheden die op deze manier voor hun honden hebben gezorgd:

1. Leona Helmsley

Leona Helmsley was een Amerikaanse zakenvrouw en vastgoedmagnaat. Ze stond bekend als ‘de koningin van de slechte houding’ vanwege haar veeleisende en onvriendelijke gedrag. Toen ze in 2007 overleed, liet ze een aanzienlijk deel van haar nalatenschap na aan haar hond Trouble. Trouble erfde maar liefst $ 12 miljoen, wat destijds veel ophef veroorzaakte. Hoewel dit bedrag later werd verlaagd tot $ 2 miljoen, is het nog steeds een aanzienlijk bedrag voor een hond.

2. Alexander McQueen

Alexander McQueen was een beroemde Britse modeontwerper die bekend stond om zijn extravagante en avant-garde ontwerpen. Toen hij in 2010 zelfmoord pleegde, liet hij een groot deel van zijn fortuin na aan zijn geliefde honden. Zijn drie honden, genaamd Minter, Juice en Callum, kregen elk een bedrag van £ 50.000 (ongeveer € 55.000). Dit zorgde ervoor dat de honden voor de rest van hun leven goed verzorgd zouden worden.

3. Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld was een iconische Duitse modeontwerper die jarenlang creative director was bij het modehuis Chanel. Hij stond bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en zijn liefde voor zijn kat Choupette. Toen Lagerfeld in 2019 overleed, liet hij naar verluidt zijn hele fortuin van $ 200 miljoen na aan Choupette. Dit maakte Choupette een van de rijkste huisdieren ter wereld.

Tips en oplossingen

Als je overweegt om iets na te laten aan je huisdier in je testament, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

– Overleg met een juridisch expert om ervoor te zorgen dat je testament rechtsgeldig is en aan alle wettelijke vereisten voldoet.

– Zorg ervoor dat je specifieke instructies opneemt over hoe je huisdier verzorgd moet worden na je overlijden.

– Overweeg om een voogd aan te wijzen die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de zorg van je huisdier.

– Controleer regelmatig en update indien nodig je testament om ervoor te zorgen dat het nog steeds voldoet aan je wensen.

Conclusie

Het is hartverwarmend om te zien hoe beroemdheden ervoor zorgen dat hun huisdieren goed verzorgd achterblijven na hun overlijden. Door een deel van hun fortuin aan hun honden na te laten, zorgen ze ervoor dat hun harige vrienden nog vele jaren van luxe en comfort kunnen genieten. Het is een testament van de liefde en toewijding die deze beroemdheden hadden voor hun trouwe metgezellen.

Meest gestelde vragen

1. Hoeveel geld heeft Leona Helmsley echt aan haar hond nagelaten?

Oorspronkelijk had Leona Helmsley $ 12 miljoen nagelaten aan haar hond Trouble. Dit bedrag werd later verlaagd tot $ 2 miljoen.

2. Welke beroemde modeontwerper liet zijn fortuin na aan zijn kat?

Karl Lagerfeld liet naar verluidt zijn hele fortuin van $ 200 miljoen na aan zijn kat Choupette.

3. Hoe kunnen mensen ervoor zorgen dat hun huisdieren goed verzorgd worden na hun overlijden?

Mensen kunnen ervoor zorgen dat hun huisdieren goed verzorgd worden na hun overlijden door specifieke instructies op te nemen in hun testament, een voogd aan te wijzen en regelmatig hun testament te controleren en bij te werken indien nodig.